Orio

I 70 år har vi servat motorbranschen, såväl i Sverige som globalt. Denna erfarenhet tillsammans med en branschkunskap utöver det vanliga ligger till grund för vårt breda och och flexibla erbjudande. Här hittar du affärslösningar för såväl mindre oberoende verkstäder som Saab-specialister.

Maptun Performance

Våra kräsna kunder har under årens lopp vant sig vid att våra mjukvaror levererar marknadsledande prestanda, körbarhet och tillförlitlighet. Orsaken till det är enkel, vi lägger oräkneliga timmar på forskning, testning, mätning och utvärdering. Till skillnad från många av våra konkurrenter utvecklar vi inte bara alla våra mjukvaror själva. Vi utvecklar dessutom våra egna gränssnitt för att modifiera bilens mjukvara snarare än att använda oss av köpta tuningverktyg som de flesta av våra konkurrenter gör. På MapTun tror vi helt enkelt inte på att ta genvägar. Vi vet att vårt företags framgång och värdet av vårt varumärke beror på vår förmåga att överträffa våra kunders högsta förväntningar, inte bara rent prestandamässigt utan i alla avseenden!

AD Bildelar Butiker

AD Bildelar erbjuder dig som kund, ett sortiment av original reservdelar, tillbehör och övriga kvalitetsprodukter inom fordonssektorn. Vår målsättning är att vara en komplett leverantör till såväl bilverkstäder som konsument. Som vi brukar säga.. Nemas Problemas!

DäckPoolen

Bastionens Däckpool har funnits på Bastiongatan i Uddevalla sedan 1998. Vårt fokus har sedan starten varit att göra våra kunder extra nöjda genom att leverera prisvärda produkter från de ledande tillverkarna i kombination med snabb och professionell service.

Våra kunder är privatpersoner såväl som företag, kommuner och myndigheter. En del av våra kunder har en vagnpark för vilken vi tar totalansvar för däck och fälg.